eng lang

Kajaking


Kajaking je na listi ekstremnih sportova daleko iznad popularnijeg raftinga. Ovako visok nivo ekstremnosti kajak zaslužuje pre svega zbog svojih konstruktivnih i funkcionalnih karakteristika. Kajak je mali čamac za 1 ili 2 osobe, a zbog veoma niske pozicije sedenja kajakaš ostvaruje bliži i uzbudljiviji kontakt sa vodom. Kajakaš u potpunosti kontroliše čamac i samo od njega zavisi kako ce savladati brze planinske reke prepune ogromnih stena od kojih se odbijaju ledeni talasi,što podiže nivo adrenalina do maksimuma. Pomerite svoje granice, probajte kajaking.

Kajak ture se održavaju svakog dana od Aprila do Oktobra, samo je potrebno da nas kontaktirate i da rezervišete mesto na čamcu. Vidimo se na reci.


Drina Kajaking

Reka Drina važi za jednu od najlepsših reka u Srbiji. Plavo - zelena boje vode zajedno sa šumovitim padinama planine Tare su raj za vaše oči, prelepi vodopad reke Vrelo biće vam sigurno neobičan prizor. Kućica na steni, čije su slike obišle ceo svet sada vam je na dohvat ruke. U letnjim mesecima, tačnije treće sedmice Jula održava se Drinska regata u Bajinoj Bašti, dok se Drinska regata u Ljuboviji održava sedam dana ranije.

U ponudi su dve "Drina Kajak Avanture":

Drina Kajak Avantura 1

Reka Drina

Drina Kajak Avantura 2

Reka Drina